Overzicht interlandverplichtingen RSCA-spelers

Het interlandvoetbal staat opnieuw voor de deur en naar goede gewoonte moet Anderlechtcoach John van den Brom dan verschillende van zijn internationals afstaan. Hier een klein overzicht van de opgeroepen spelers…

Kapitein Guillaume Gillet is opnieuw als enige Anderlechtspeler opgeroepen door Marc Wilmots. De Rode Duivels nemen het in hun laatste twee kwalificatiewedstrijden op tegen Kroatië en Wales. Een punt is voor de Belgen genoeg om zich te kwalificeren voor het WK in Brazilië. Massimo Bruno, Thomas Kaminski, Dennis Praet en Youri Tielemans zijn dan weer opgeroepen voor de nationale beloftenploeg. Zij nemen het in hun EK-kwalificatiecampagne op tegen Noord-Ierland en Italië. Leander Dendoncker moet met de Belgische U19 drie EK-kwalificatiewedstrijden afwerken. Eerst komen Noord-Ierland en IJsland op bezoek, nadien wacht de verplaatsing naar Frankrijk.

Luka Milivojevic en Alexandar Mitrovic zijn beiden opgeroepen voor de nationale ploeg van Servië. De Serviërs nemen het eerst vriendschappelijk op tegen Japen, daarna volgt een WK-kwalificatiewedstrijd tegen Macedonië. Ook Sacha Kljestan is opnieuw door Jurgen Klinsmann opgeroepen voor het nationale elftal van de Verenigde Staten. De middenvelder speelt eerst in eigen land een WK-kwalificatiewedstrijd tegen Jamaica en vier dagen later spelen de Verenigde staten in Panama. Ook de rechterflankaanvaller Andy Najar is opgeroepen. Najar speelt met Honduras eerst in eigen land tegen Costa Rica, nadien zakt Najar af naar Kingston voor een wedstrijd tegen Jamaica. Ten slotte is ook Nabil Jaadi opgeroepen voor de U17 van Marokko. Hij speelt vanaf 17 oktober het WK in Dubai.

«Bedankt voor alles Wasyl! CL: nog 800 tickets beschikbaar voor wedstrijd tegen PSG »

Gerelateerde links

  • Share/Save/Bookmark
Ketjes Club