Tal van activiteiten op de RSCA Fan Day

De RSCA Fan Day opende deze morgen zijn deuren. Vooralsnog bleek het weer geen spelbreker en brachten talloze mensen al een bezoekje aan het Constant Vanden Stock-stadion. Straks nog de traditionele handtekeningsessie en omstreeks 18u is het tijd voor het hoogtepunt van de dag : de voorstelling van spelers en staff !

Een overzicht van de standen :

Op de parking net voor het stadion vind je een militair gevechtsvliegtuig van het leger. Je krijgt zelf de kans om er in te zitten.

Voor de Fanshop staat er al om 10u30 een lange rij wachtenden, maar de shop is voorbereid op een massa volk. Ook naast de shop en op de parking voor het stadion vind je een tent waar je heel wat gadgets van Anderlecht kan kopen.

Bij de stand van Opel kun je met Benji fun tot maar liefst 20 meter hoog klimmen.

Ook voor de kleinsten is er heel wat te doen. Ze kunnen zich onder andere amuseren op de trampoline, in het ballenbad,…

en op de verschillende klimattracties…

Ook Proximus is aanwezig. Bij deze stand maak je kans op een prachtige gsm.

Electrabel is een nieuwe sponsor RSCA en staat aan de achterkant van het stadion opgesteld met een bus. Wil je een toffe foto, ga dan zeker eens bij Electrabel langs !

Ook Buderus is een nieuwe sponsor van Anderlecht.

Zowel Belgacom TV als RSCA TV worden bij de stand van Belgacom TV voorgesteld. Daarnaast maak je ook kans om de aftrap van een wedstrijd van Anderlecht te winnen !

Als rasechte Paars-Wit-supporter moet je zeker eens langsgaan bij de Fortis Fan Village. Wil je een poster of postkaarten van je favoriete ploeg ? Ga dan naar de Fortis Fan Village. Wil je iemand verrassen dan kan je er de postkaarten zelfs onmiddellijk versturen!

Daarnaast kun je bij Fortis ook terecht om kinderen van 5 tot 12 jaar in te schrijven bij de Ketjes Club, de supportersclub voor de allerkleinsten.

In de Fortis Fan Village is er ook nog een Atelier voor de supporters en een maquillage-stand.

Bij de stand van Mine kan je terecht voor een handtekeningboekje, handig voor de handtekeningsessie die later vandaag nog plaatsheeft.

Adidas zorgt er dan weer voor dat je je voetbalkwaliteiten kan testen. Dit gebeurt op het oefenterrein naast het hoofdveld.

Bij Bingoal maak je kans op plaatsen voor matchen van Anderlecht.

Maar niet alleen rond het veld zijn er heel wat activiteiten voorzien. Ook in het stadion vind je verschillende standen waar je prachtige prijzen kunt winnen.

Fortis deelt al heel wat gadgets uit rond het veld, maar ook in het Constant Vanden Stock-stadion maak je dankzij de hoofdsponsor van Anderlecht kans op een abonnement voor de thuiswedstrijden van Paars-Wit in de Champions League. Je hoeft daar alleen een vragenlijst voor in te vullen.

Bij de stand van BCD-Travel kun je in samenwerking met Thomas Cook een verblijf voor twee personen in Cyprus of in Centerparcs winnen. Hier wordt er wel verwacht dat je iets van je favoriete club kent. Een van de vragen bestaat er uit om de huidige leeftijd van de vier Argentijnen van Anderlecht op te tellen.

Matinique - een nieuwe sponsor van Paars-Wit - wil je dan weer verwennen met een prachtig maatpak. Ook hier is deelnemen heel simpel.

TV-Brussel pakt uit met een traditioneel spelletje dat al jaren deel uitmaakt van de RSCA-Fandag. Het komt er op aan om zoveel mogelijk spelers op de foto’s te herkennen. Er worden vijf verschillende afbeeldingen getoond waarbij één foto telkens uit twee spelers bestaat.

Verder vind je ook nog standen van onder andere Coca Cola, Rexona, Free Record Shop, Sporza, Henna Tattoos, Mauves Army, Quick en nog veel meer !

«Jeugd Neerpede (U11 tot U17) op Stage in Hoogstraten –– verslag dag 4 RSCA Fan Day groot succes ! »

Gerelateerde links

  • Share/Save/Bookmark
Ketjes Club